29 oktober 2007

De beste blog!

Pricewinning hobby - start your own blog! Leuk om te zien hoe je een hobby kan starten en het uigroeit tot een nominatie voor een award....eerder vertelde ik al over geld verdienen met je eigen blog....bloggen wordt blijkbaar een booming business, of overdrijven we het nu een beetje?!

"Radio Nederland Wereldomroep heeft eerder deze week de Nederlandse genomineerden voor ‘The Best of Blog Awards’ (The
BOB's) bekendgemaakt. Het publiek en de internationale jury bepalen de winnaars. Stemmen kan vanaf nu tot 15 november. Op die dag worden The BOB's
tijdens een ceremonie in Berlijn uitgereikt.

‘The BOBs’ is de enige jaarlijkse competitie die een internationaal en taaloverstijgend overzicht biedt van de snelgroeiende blogscène. Deutsche Welle schrijft de wedstrijd sinds 2004 uit en is met The BOBs op zoek naar de beste weblogs in een tiental talen (Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Nederlands, Farsi, Frans, Portugees, Russisch en Spaans).

De Wereldomroep organiseert de wedstrijd voor de Nederlandse taal. Wereldwijd hebben meer dan 7.000 weblogs zich voor The BOBs aangemeld. In Nederland schreven 147 blogs zich voor de competitie in.

Dit is de complete lijst van genomineerden voor Beste Nederlandse Blog:

* Onze Man in Teheran
* Marketingfacts
* Volkskrantblog
* Sargasso
* Merel Roze
* Frankwatching
* Dagelinks.nl
* Hoei Boei
* Appelogen
* Fok!weblog

Voor elk van de tien genoemde talen wordt dus een prijs uitgereikt voor de beste weblog. Daarnaast kunnen blogs meedingen naar prijzen in vijf categorieën: Beste Weblog (wereldwijd), Beste Corporate Blog, Beste Podcast, de Blogwurst Award en de Reporters zonder Grenzen Award."


Bron: www.frankwatching.com

Geen opmerkingen: